JÄSENET

Tuomarit

 

Tampereen tuomarikoulutuksen painopisteet kaudelle 2023-2024

Tampereella toimii kolme erotuomarivalmentajaa, yhteistyössä alueen erotuomarivalmentajan kanssa. Tämän lisäksi otteluissa käytetään apuna otteluvalvontatehtävissä toimivia tuomareita, sekä kohdistetusti kummituomarointia.

- Kerhon tuomareille lanseerattu ryhmä-ajattelu koulutuksen apuna, jatkuu tulevalla kaudella.

Ryhmät ovat kehitysryhmä, koulutusryhmä (SJL) ja ylläpitoryhmä.

- Ryhmien jäsenille kohdistetaaan kullekin sopivaa koulutusta. Kilpatuomaripeleihin kerho järjestää kauden valmistavan leirin.

Kehitysryhmään kuuluminen ei ole kutsuun perustuva vaan sitoutumiseen perustuva asia. Kehitysryhmään kuuluvalle tuomarille käydään läpi ryhmään sitoutumisen vaatimukset ja se miten erotuomarikerhomme häneen tulee panostamaan vastineena.

Tuomaristolle julkistetaan Tampereen kerhon oma erotuomaripolku. Erotuomaripolun tarkoituksena on selventää tapa kehittyä esimerkiksi aloittavasta tuomarista harrastetuomariksi pääsemiseen.

Kaudella 2023-2024 erotuomarivalmentajina toimivat Lauri Valtanen, Matti Jämsä ja Olli-Pekka Kolari.

 

 

 

 

 

Materiaalilinkit

 

 

 

 

Toimitsijat

Yksi jääkiekkokausi on taas saatu kotimaisten sarjojen osalta päätökseen, ja haluamme kiittää kaikkia onnistuneesta jääkiekkokaudesta !  

Nyt onkin aika kerätä hiukan palautetta menneestä kaudesta. Vastaathan kausikyselyyn 4.6 mennessä, jotta kerkiämme käymään vastaukset läpi ja tekemään mahdollisia toimenpiteitä ennen ensi kauden alkua. 

Vastauslinkki on lähetetty s-postiin.

Aurinkoista kevättä ja kesää kaikille!

Toimitsijajaoksen puolesta

Laura

Hallitus:

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 17.4.2023 ja yhdistyksen hallitukseen tuli kaksi muutosta. Jari Toivonen ja Jani Vakkari jäivät pois ja heidän tilalleen hallituksen jäseniksi valittiin Linnea Sainio ja Tarja Taive. 

Yhdistyksen hallituksessa vaikuttavat tällä hetkellä: Sami Laaksonen (puheenjohtaja), Jukka Paso (varapuheenjohtaja) Tarja Taive (sihteeri), Matti Jämsä, Tommi Michelsson, Tommi Niittylä, Linnea Sainio, Jaakko Stark ja Lauri Valtanen. Yhdistyksen rahastonhoitajana jatkaa Miikka Mäkelä.

Myös erotuomarivalmentajissa tapahtuu muutosta, kun Jukka Paso ja Jani Vakkari jäävät pois. Kaudella 2023-2024 erotuomarivalmentajina toimivat Lauri Valtanen, Matti Jämsä ja Olli-Pekka Kolari.

Erotuomarinimeäjänä jatkaa Marko Järvelin ja toimitsijanimeäjänä Pauli Järvensivu.

Päättäjäiset järjestettiin 5.5.2023 Takon Soutajien saunalla ja siellä jaettiin kauden 2022-2023 palkinnot seuraaville jäsenille: 

Pitkäkiekko ansioituneelle toimitsijalle: Mira Åfelt-Kovanen
Helsingin jääkiekkotuomareiden pytty toimitsijalle: Mona Holma-Rintala
Pehun lautanen ansioituneelle erotuomarille: Tiina Saarimäki
Takon pokaali kehityskykyiselle erotuomarille: Matias Eskola
Ylä-Savon erotuomareiden lahjoittama Vuoden Nuija: Matti Jämsä
Puulaakituomarin palkinto: Jani Salmela
Nikin Malja: Tommi Niittylä
Köpin kilpi: Jussi Kuisma
Liigatuomarien palkinto: Antti Hölli

Nyt on aika hieman hengähtää, nauttia MM-kisoista ja lähestyvästä kesästä.

Terveisin,

Sami Laaksonen

Puheenjohtaja

Materiaalilinkit