Verokortit

Jukka Paso
19.1.2019

Moi,

Vuosi on vaihtunut ja aika toimittaa verokortit alla olevan ohjeen mukaan. Jos et toimita verokorttia, verot pidätetään 60% mukaan.

 

Harrasteserjojen maksatukset menee SJL:n kautta ja toimitat verokortin osoitteella virva.parkkonen@finhockey.fi tai postitse Virva Parkkonen, SJL, Veturitie 13H 00240 Helsinki.

 

Muiden otteluiden maksatukset menee HLU:n kautta ja toimitat verokortin osoitteella mari.vuorinen@hlu.fi tai postitse Mari Vuorinen, Hämeen liikunta ja urheilu, Kuntokatu 17 33520 Tampere.


HUOM. Jos vihellät sekä muita sarjoja että harrasteita, toimitat verokirjan kumpaankin paikkaan.

 

Raimon lisäys:

Verokortti pitää toimittaa vain jos hakee muutosta tai olet uusi jäsen. HLU hakee verokorttitiedot tammikuun aikana verottajalta ja saa kaikille joille on viimevuonna täältä palkkioita maksettu.

Yleisinfoa

1.2.2019 alkaen käytössä uudet verokortit, uusi systeemi käytössä kun on vain yksi kortti, yksi tuloraja -henkilön pitää siis itse seurata vuoden mittaa kaikki tulojansa. Verokortista riittää kopio, alkuperäistä ei enää tarvita eikä myöskään palkanlaskennassa säilytetä. OmaVero-palveluun voi kukin kirjautua katsomaan maksettuja ja ilmoitettuja palkkoja ja korvauksia.  

Vanhaan malliin palkanlaskija voi korottaa henkilön pyynnöstä veroprosenttia, mutta tulorajaan emme saa koskea ilman muutosverokorttia. Eikä tietenkään laskea/pienentää prosenttia.

Palkkalaskelmat ilmestyy aina maksupäivänä viimeistään (mahdollisesti päivää ennenkin) verkkopankkiin. Pitää olla omat verkkopankkitunnukset millä kirjautuu tilille että sen näkee. Operaattori on TIETO. Maksajana Hämeen Liikunta ja Urheilu ry.