Kauden 2018-2019 pelipassin voi lunastaa 1.5.2018 alkaen

Jani Vakkari
1.5.2018

KAUDEN 2018-19 Pelipasseja voi lunastaa 1.5.2018 alkaen

Pelipassi oikeuttaa pelaajan tai toimihenkilön osallistumaan liiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Joukkueen tehtävä on huolehtia, että jokaisella joukkueen kilpailutoimintaan osallistuvalla (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc.) on voimassa oleva pelipassi. Pelipassi kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen pelikauden alkua.

Pelipassit ovat junioreilla ikä -ja sukupuolikohtaisia  riippumatta joukkueesta jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla pelipassit ovat sarjakohtaisia (Harraste tai kilpasarja).

Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta on jokainen vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Mikäli pelaajalle/toimihenkilölle lunastetaan vakuutukseton pelipassi, suosittelemme tarkistamaan omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

Pelipassien ostoon pääset tästä! Ennen ostoa kannattaa kuitenkin selvittää tarjolla olevat pelipassiluokat. Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun.