Ohjeistus jäähalleilla toimimiseen harjoituksissa ja peleissä syyskauden 2021 kynnyksellä

Jukka Paso
18.8.2021

Finhockey.fi sivustolla on jääkiekkoliitto tiedottanut vallitsevaan koronatilanteeseen jäähallikäyttätymisen ohjeita. Ohjeistus koskee myös meitä toimitsijoita ja tuomareita.

Kausi 2021–22 alkaa valitettavasti edelleen tilanteessa, jossa koronavirus vaikuttaa toimintaan jäähalleilla. Edelleen on tärkeää, että jokainen pelaaja, valmentaja, huoltaja ja taustahenkilö sitoutuu jääkiekkoharrastuksessa ja muussa arjessaan viruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin. Kun valtakunnan tasolla on saavutettu riittävä rokotekattavuus, voidaan jääkiekossakin toivottavasti palata takaisin normaaliin arkeen.

Seurojen tehtävänä on edellyttää ja ohjeistaa pelaajia ja joukkueita toimimaan vallitsevien viranomaisohjeistusten mukaisesti. Viranomaisohjeet vaihtelevat alueittain riippuen, millä epidemiatasolla alue on. Oman alueen ohjeet löytyvät sairaanhoitopiirin ja AVI:n verkkosivuilta.

Alla linkki finhockeyn uutiseen:
http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/koronavirus/item/6001-ohjeistus-jaahalleilla-toimimiseen-harjoituksissa-ja-peleissa-syyskauden-2021-kynnyksella